Ana Sayfa » , , , » Eski Android’li Cihazınızı Güçlendirmenin 5 Yolu!

Eski Android’li Cihazınızı Güçlendirmenin 5 Yolu!

Yazar Gokmen on 17 Aralık 2015 Perşembe | 14:04

 Android sürüm ve donanım olarak en hızlı gelişen mobil alan. Her 6 ayda bir akıllı telefon alamayanlar için android cihazlarını güçlendirmenin yolları var.

Her yıl Android kullanıcıları yeniliklerle karşılaşıyorlar. Hem yazılım hemde donanım olarak. Üreticilerin yeni tasarımları, yeni bayrak gemisi modeller ve orta segment modeller Android hayranlarını heyecanlandırıyor. Ancak bir de her geçen yıl eskiyen bir donanım var. Peki bunu nasıl kullanılabilir tutacaksınız.
1

1. Format iyidir

Teknolojinin ucundan dokunan herkesin güzel bir formatın Android’de harikalar yarattığını bilebilir tıpkı eski masaüstü bilgisayarlar gibi.
2

2. Temizlik uygulamaları yükleyin

Bu da keskin noktalardan bir tanesi. Ancak hangi temizlik uygulaması işe yarar hangisi çöp iyi ayırt etmeniz lazım. Uygulama cash belleğini temizleyen ve telefon hafızasını boşaltan uygulamalar işe yarar.
3

3. Kullanmadığınız uygulamaları silin

Bu biraz disilplin isteyen bir şey. Cihazınız yaşlandıkça ona ne kurduğunuza dikkat etmelisiniz. Günlük kullanımıza dikkat edin ve nadiren kullanıdığınız uygulamalarınızı silin.
4

4. Dosyaları ve klasörleri düzenleyin.

Eğlenceli kısım işte burası. Bütün müziklerinizi Müzik klasörüne, bütün Videolarınızı Video klasörüne ve diğer dosyalarıda kendi klasörlerine yerleştirin. Yüzlerce fotoğraf ve selfie için ise bulut depolama en iyi çözüm.
5

5. Hızlı bir launcher yükleyin

Android’in iyi yönlerinden bir tanesi. Başlangıcı değiştirebilmek. Google Now Launcher, Nova Launcher ve Action Launcher gibi ürünleri kullanabilirsiniz.

Alıntıdır

0 yorum:

Yorum Gönder

Sizde Bilgisayar ve Bilişim konusunda merak ettiğiniz soruları gönderebilirsiniz.

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2023. Gokmennet - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..